Potrivit iniţiatorilor, campania este valabilă până la data de 31 august a.c., iar în promoţie sunt eligibile licenţele valabile aparţinând altor produse de securitate pentru companii sau cele expirate de maximum trei luni.

Pentru a primi reducerea de 50% la achiziţionarea unui produs Kaspersky Lab, companiile trebuie să facă dovada utilizării unei alte soluţii antivirus business, pe care doresc să o înlocuiască, prin prezentarea fizică sau electronică a facturii de achiziţie, a certificatului de licenţiere sau a contractului.

De asemenea, pot beneficia de discountul anunţat cel mult 150% din numărul de staţii pentru care se prezintă dovada.

Kaspersky Open Space Security oferă protecţie anti-malware superioară tuturor tipurilor de infrastructuri IT de business, integrată într-o singură suită de aplicaţii compatibile cu o gamă largă de platforme.

Fiecare staţie de lucru, laptop, server de fişiere, server de e-mail, gateway de Internet şi smartphone va fi protejat, asigurând compania că reţeaua este complet securizată, chiar dacă angajaţii nu lucrează doar de la birou, ci şi din afara lui.

Kaspersky Lab este cel mai mare producător de soluţii de securitate informatică din Europa şi locul patru la nivel mondial. Compania oferă unele dintre cele mai populare sisteme de securitate pentru PC, care protejează utilizatorul de viruşi, spyware, crimeware, hackeri, phishing şi spam.

SURSA: Agerpres