Cea de-a doua ediție a reality-ului „Survivor România” a ținut cu sufletul la gură toată România, confruntarea sportivă, în îndepărtata Republica Dominicană, între Faimoși și Războinici, a ținut în fața micilor ecrane, cu sufletul la gură aproape două milioane de fani.

Aproape un milion și jumătate (1.490.000) de români din întreaga țară au urmărit aseară, în medie, în fiecare minut al show-ului „Survivor România”, în intervalul de difuzare 20:08 – 22:25, conform datelor furnizate de Kantar Media. Pe întreaga durată de difuzare a emisiunii prezentate de Dan Cruceru, Kanal D s-a impus ca lider de piață, pe targetul Național, devansând celelalte stații concurente. În ceea ce privește targetul All Urban și Comercial, Kanal D s-a poziționat pe locul doi în topul televiziunilor din România, cu reality-ul difuzat aseară.

Kanal D, lider de piață

Astfel, în intervalul orar menționat mai sus, Kanal D a înregistrat 8,5% rating și 16,6% cota de piață, pe targetul Național, 6,5% rating și 13,4% cota de piață, pe targetul All Urban, și 5,8% rating și 14,4% cota de piață, pe targetul Comercial.

Confruntarea sportivă între Faimoși Războinici a fost foarte strânsă, concurenții celor două echipe au luptat umăr la umăr, fiecare traseu parcurs de aceștia a dat emoții uriașe și bătăi intense de inima colegilor de echipă.

Fiecare punct adjudecat de echipe a fost câștigat la mustață, nu de puține ori diferența era făcută de câteva secunde; în ediția de aseară „Survivor România” emoțiile concurenților au fost și mai mari, în momentul în care Emanuela Huruiala, de la Războinici, și Elena Ionescu, de la Faimoși au înscris punctul decisiv în același timp, fiind nevoie de analiză pe camerele de luat vederi pentru a declara câștigătoarea.

Miza jocului – orez și ulei

Miza jocului de aseară de la „Survivor România” a fost una uriașă, concurenții celor două echipe au luptat pentru provizii constând în orez și ulei, de trei ori cantitatea standard. Scorul de 10 la 4, în favoarea Războinicilor i-a declarat învingători, aceștia intrând în posesia premiului atât de necesar.

Jocul de aseară nu a fost lipsit nici de momente dramatice. Augustin Viziru, din tabăra Faimoșilor, la finalul traseului sportiv a acuzat dureri serioase, fiind nevoie de intervenția rapidă a medicilor care au acordat ajutor imediat și au solicitat transportul acestuia la cea mai apropiată unitate de îngrijiri medicale.

Tensiunea și miza uriașă a jocului de aseară și-au spus cuvântul, astfel că au aparut primele conflicte deschise. Andi Constantin și Cristina Siscanu au purtat discuții aprinse sub ochii colegilor.