Competiție plină de răsturnări de situație și surprize, aseară, la „Exatlon”! Odată cu lupta pentru vila, au intrat în concurs două noi concurente – Roxana Vancea, în echipa Faimosilor, și Diana Sentes, în cea a Războinicilor, ambele antrenoare de fitness, pasionate de sport.

Pe Roxana Vancea telespectatorii au mai avut ocazia să o urmărească pe micul ecran, în cadrul unui show matinal, această făcându-se remarcată prin modul tranșant în care își spune părerea. Ambele fete s-au descurcat foarte bine pentru prima confruntare cu traseele dificile și deja au atras atenția coechipierilor, dar și a adversarilor prin atitudine. Dacă Roxana face tot ce îi stă în putere să motiveze Faimoșii în continuare, Diana pare că și-a câștigat, încă de la prima apariție, admirația băieților din ambele echipe.

Războinicii au câștigat aseară confortul vilei, după o lupta dramatică, iar apoi a urmat jocul individual al fetelor, Ana Georgescu reușind să între în posesia medaliei pentru Cea mai rapidă față (01:20:81).

    
Bătălia strânsă de aseară a plasat Kanal D pe locul doi în audiențe, pe toate targeturile monitorizate.


Te-ar putea interesa și: