Orange România, liderul pieţei telecom, are în prezent în ofertă două tablete de internet Samsung Galaxy Tab şi modelul propriu Orange tablet.

“Vom lansa zilele următoare şi noul tablet PC Samsung Galaxy Tab 10.1, însă vor mai fi şi altele. Încercăm să aducem în România şi Apple iPad anul acesta, a declarat pentru Capital Julien Ducarroz, Chief Commercial Officer la Orange România.

Orange a lansat, săptămâna aceasta, abonamentul Colibri Mix, ce oferă acces mobil la internet atât pentru smartphone, cât şi pentru tabletă sau laptop.

Colibri Mix oferă clienţilor acces mobil la internet pe două cartele SIM, una pentru fiecare dispozitiv: o cartelă SIM care poate fi folosită pentru conectarea la internet a laptopului sau a tabletei şi o cartelă SIM care are deja activat un abonament de voce şi care poate fi folosită pentru conectarea la internet a smartphone-ului.
 
Noul abonament oferă un singur volum de trafic inclus cu o viteză de acces de până la 21,6 Mbps, ce poate fi utilizat în funcţie de preferinţele şi necesităţile clienţilor, pentru smartphone şi tabletă sau laptop. Din portofoliul Colibri Mix fac parte patru tipuri de abonamente, ce diferă între ele în funcţie de traficul inclus: Colibri Mix 11 (11 euro) cu trafic inclus de 1 GB, Colibri Mix 14 (14 euro) cu trafic inclus de 2 GB,  Colibri Mix 19 (19 euro) cu trafic inclus de 6,5 GB şi Colibri Mix 39 (39 de euro) cu trafic inclus de 15,5 GB.