Candidatul ideal trebuie să dețină diplomă de asistent medical generalist și să cunoască limba engleză la un nivel mediu. De asemenea, trebuie să aibă începută înregistrarea la NMC, iar compania de recrutare îi va oferi  consiliere gratuită și asistență pe tot parcursul acestui proces.

Conform anunțului de angajare postat pe site-ul eJobs.ro, voluntariatul sau orice experiență de muncă în Geriatrie, Îngrijire Paliativă, Psihiatrie și Neurologie reprezintă un avantaj.

După obținerea tuturor actelor necesare, salariul lunar poate ajunge până la circa 3.800 euro. În funcție de experiența persoanei, ora de muncă este plătită cu 17-19,78 euro. Programul normal este de 33-44 ore pe săptămână, în cadrul căruia se fac ture scurte și ture lungi, iar pauzele sunt plătite.

Viitorii angajați vor fi cazați într-o casă împărțită cu cineva, cu dormitor privat, unele locuințe având și baie individuală. Chiria pentru prima lună o va plăti angajatorul. De asemenea, angajatorul va oferi uniformele, zborul cu avionul din România către Marea Britanie și un pachet de bun venit – un voucher în valoare de 50 lire pentru cumpărături la supermarket.

Află AICI unde îți poți trimite CV-ul și când are loc interviul față în față.