"Uitându-mă acum în spate, Capital a fost un mare inovator al acelor vremuri, practic nu exista presă economică de nicio culoare la care să avem acces ca studenți. Sigur că nu ne obiga nimeni să citim, dar parcă dorința de a găsi dincolo de conceptele academice și ceva referințe din lumea reală era atât de mare, încât am senzația și acum că mi-am petrecut facultatea așteptând zilele de joi pentru a-mi lua Capitalul.

Îmi amintesc cu siguranță faptul că aveam în camera de camin eu exemplarele mele, iar colegul de cameră exemplarele lui, le citeam și le reciteam fiecare de la o săptămână la alta mai rău ca pe sfintele scripturi, ca să zic așa. Și pentru noi chiar erau mai valoroase, gaseam în ele sfaturi despre carieră, găseam exemple de afaceri, găseam exemple de contracte, găseam cuvinte ca “franciză”, mega inexistente până la acel moment în presa românească.
La terminarea facultății cred că aveam un metru cub de Capital în camera de cămin pe care l-am mai cărat după mine câțiva ani buni pe unde mă tot mutam, era o colecție la fel de importantă pentru mine ca cea de casete si CD-uri cu muzică"

Iulian Pădurariu, CEO Pony Car Sharing

Te-ar putea interesa și: