Mai exact, potrivit unei investigații realizate de RiseProject, în anul 2019, Irina Tănase a avut o pasiune pentru imobiliare. Iubita lui Dragnea ar fi investit peste 350.000 de euro în proprietăți, atât în București, cât și în împrejurimi.

Potrivit sursei citate, în luna decembrie a anului trecut, Irina Tănase a cumpărat un apartament de 260 de mii de euro situat în apropierea Casei Poporului.

Totodată, în portofoliul imobiliar al blondinei au intrat şi două terenuri din Ilfov cu acces la un lac cu ştiucă, şalău şi biban.

Tot în vara anului trecut, Irina, la doar 27 de ani a reușit să își deschidă un birou de mediator. Potrivit RiseProject, investițiile tinerei sunt destul de ample, având în vedere că în declarațiile de avere din acea perioadă, Irina a trecut doar salariile de bugetar și nu a menționat niciun fel de cont bancar sau vreo proprietate.

Liviu Dragnea în închisoare, Irina la cumpărături

Un alt lucru straniu este faptul că pe 24 decembrie 2019, atunci când Irina Tănase şi-a cumpărat apartamentul de peste 200.000 de euro, iubitul ei, Liviu Dragnea era deja de şapte luni în spatele gratiilor pentru angajările fictive de la DGASPC Teleorman.

În ceea ce privește noua achiziție, apartamentul are 178 mp şi un garaj de 47 de metri pătraţi. Totodată,  ataşat mai are şi un teren proprietate exclusivă de 250 mp şi alţi 50 de mp în cotă indiviză.

Locuinţa este într-un ansamblu de două clădiri vechi, la 1,4 km de Casa Poporului, într-un cartier de case din sectorul 4. Potrivit sursei citate, foştii proprietari s-au angajat prin contract să elibereze locuinţa la sfârşitul lui martie, anul acesta şi au primit banii prin bancă, în ziua semnării contractului.