Irinel Columbeanu, pagubă mare la despărțirea de Rolls Royce

Irinel Columbeanu a povestit recent despre momentul în care s-a despărțit de Rolls Royce-ul de 600.000 de euro. Acesta a fost înstrăinat la un preț mult mai mic.

Recent, el a făcut mărturisirea în cadrul podcast-ului lui Serghei Mizil. El povestește că a avut o pagubă mare atunci când a decis să renunțe la mașina sa de lux.

Irinel Columbeanu este, în prezent, internat într-un azil de bătrâni din cauza gravelor sale probleme de sănătate. De acolo, el a povestit despre momentul trist în care a fost obligat de situație să renunțe la mașina sa de lux. Fostul miliardar anunță că a avut parte de o pagubă uriașă.

Columbeanu a ajuns într-o situație dificilă. El nu are nici măcar fondurile necesare pentru a-și plăti singur șederea în căminul de bătrâni. El a povestit că mașina de lux a ajuns pe mâna unei bănci germane, totul din cauza unui credit făcut în urmă cu mult timp.

„S-a dus. Rolls-ul, la o bancă germană, nu cunosc numele. Atunci când aveam nevoie de bani, am rugat un prieten din Germania să mă ajute. A făcut un credit și a garantat cu mașina, respectiv cu actele mașinii.

Eu aveam Rolls-ul înmatriculat în Germania și a trebuit să… când cineva m-a ajutat, nu pot să-l las. A trimis o platformă, a luat-o de la Izvorani. Am luat-o cu 600.000 de euro și am vândut-o cu 100.000 de euro”, a spus Irinel Columbeanu la podcast-ul lui Serghei Mizil.

Strângere de fonduri pentru Irinel Columbeanu

În urmă cu doar câteva zile, Serghei Mizil și Cassian, proprietarul azilului în care se află Columbeanu, i-au oferit o mână de ajutor. Cei doi au organizat pe ToikTok o strângere de fonduri pentru ca fostul miliardar să își poată achita facturile. Ajutorul a venit rapid de la public.

„Cine vrea să-l ajute, poate dona în contul meu de pe YouTube. Pensia pe care o are nu este suficientă”, a transmis în acel moment, Serghei Mizil.

Irinel Columbeanu primește o pensie lunară în valoare de 1.976 de lei, dar are o poprire de 600 de lei, astfel că suma netă pe care o primește este de 1.376 de lei, potrivit Pro TV.