O femeie a întrebat-o de ce nu demisionează din funcție, din moment ce „face rău României”. Pe de altă parte, un tânăr a huiduit-o pe Dăncilă, strigându-i „Rușine!” și „Doamna Dăncilă, cea mai docilă”. Ca urmare a celor scandate, polișiștii l-au legitimat pe tânăr și l-au amendat pe acesta, informează Digi 24.

Viorica Dăncilă efectuează astăzi o vizită în Hunedoara, printre obiectivele vizitate numărându-se și Spitalul municipal din Hunedoara, Castelul Corvinilor sau Spitalul Județean de Urgență din Deva.

În timp ce se întrepta spre intrarea Primăriei Din Hunedoara, Viorica Dăncilă a fost huiduită din public, de un tânăr. Aceasta și-a văzut nestingherită de drum, însă forțele de ordine nu au trecut peste eveniment cu aceeași ușurință. Tânărul a fost condus la o mașină a jandarmeriei și a fost amendat cu 200 de lei, pentru „adresarea de injurii unei oficialități”. Semnalul dat de jandarmerie este unul extrem de problematic, un adevărat atac la adresa libertății de exprimare. Nu este însă pentru prima dată când instituția intervine în forță încercând să blocheze acest tip de reacții, oferind amenzi chiar dacă scandările protestatarilor nu folosesc un limbaj licențios.