Magazinul Vodafone din Plaza România a devenit neîncăpător încă de la ora 22.00. Zeci de bucureşteni au năvălit în magazin pentru a-şi încheia un  abonament şi pentru a intra în posesia noului terminal Apple. Aceştia au beneficiat de o reducere de 10%.
Un client Vodafone care tocmai intrase în posesia iPhone 4S ne-a declarat că este bucuros ca a reuşit să şi-l cumpere, fiind primul său telefon Apple, însă nu este încântat de funcţia Siri deoarece nu ştie limba engleză.
Angajaţii Vodafone ne-au declarat că au în stoc peste o sută de telefoane mobile iPhone 4S.
“Suntem bucuroşi să oferim terminalul iPhone 4S clienţilor Vodafone, în cea mai rapidă reţea, cu cea mai bună acoperire de internet mobil din România. Utilizatorii iPhone vor beneficia cu siguranţă de o experienţă superioară în reţeaua Vodafone, precum şi de ofertele şi pachetele special lansate pentru acest terminal, a declarat Inaki Berroeta, preşedinte şi CEO Vodafone România.
Noul iPhone 4S este disponibil  de la 0 euro pentru versiunea de 16 GB, 149 de euro pentru versiunea de 32 GB şi 249 de euro pentru versiunea de 64 GB.
Planurile tarifare cu care poate fi achiziţionat iPhone 4S la Vodafone România:

iPhone 4S, lansat de Apple în Statele Unite pe 14 octombrie, a înregistrat vânzări de 4 milioane de unităţi în primul week-end.
iPhone 4S este terminalul de vârf al momentului din gama iPhone, dotat cu specificaţii revolutionare, ce includ noul processor dual-core Apple A5, ce asigură o performanţă de top şi grafică excelentă; o cameră complet schimbată, cu posibilităţi optice avansate şi înregistrare video integrală HD la o rezoluţie de 1080p. Lansarea iPhone 4S aduce şi noul iOS5, cel mai avansat sistem de operare mobilă din lume, cu peste 200 de noi specificaţii; alături de iCloud, un revoluţionar set de servicii gratuite bazate pe tehnologia Cloud, compatibil cu iPhone, iPad, iPod Touch, Mac sau PC, ce stochează automat, wireless, conţinutul propriu şi îl face disponibil pe toate dispozitivele utilizatorilor.