“Ne face plăcere să vă anunţăm că iPhone 4 de 8GB intră în portofoliul Cosmote România şi va fi disponibil în mai multe magazine Cosmote şi Germanos începând de vineri, 4 noiembrie”, se arată într-un comunicat al operatorului, remis ieri presei.
iPhone 4 de 8GB va putea fi achiziţionat, atât pe negru, cât şi pe alb, la preţuri începând de la 299 lei (TVA inclus) împreună cu planul tarifar Cosmote Adventure sau la 2.349 lei (TVA inclus) fără abonament.
“În ceea ce priveşte noul iPhone 4S, disponibil din 11 noiembrie în reţeaua de distribuţie a Cosmote, vom reveni curând cu detalii, se mai arată în comunicatul al operatorului.
Apple a lansat iPhone 4 de 8GB pe piaţă odată cu varianta 4S. Această versiune ar trebui să se comercializeze la preţuri accesibile, americanii sperând  la o creştere a vânzărilor pe pieţele emergente. iPhone 4 de 8 GB costă în SUA 99 de dolari cu contract pe doi ani. În ţara noastră telefonul nu are deloc un preţ  accesibil. iPhone 4 de 8GB are un preţ la liber de 2.349 de lei, în timp ce modelul de 16GB costă 2.599 lei.