Huawei MediaPad 10 FHD este o tabletă de înaltă performanţă cu funcţii audio-video de top, inclusiv un procesor Huawei quad-core 1.5 GHz, sistem de operare Google Android 4.0 şi ecran high definition IPS de 10 inch.

"Cei mai mulţi consumatori utilizează tabletele pentru a se juca, a viziona conţinuturi multimedia, a naviga pe internet şi pentru a citi e-book-uri", a declarat Richard Yu, Preşedintele Huawei Device. "Am creat Huawei MediaPad 10 FHD pentru a le oferi consumatorilor un produs care excelează la capitolele viteză, putere, navigare web, redare video şi audio, precum şi la capitolele portabilitate şi design".

Huawei MediaPad 10 FHD este cea mai rapidă tabletă quad-core disponibilă. Cu un procesor K3 quad-core de 1.5 GHz încorporat, cel mai mic procesor quad-core de pe piaţă, MediaPad 10 FHD oferă o viteză incredibil de mare şi capacitate de procesare a graficii 3D, ideală pentru clipuri video high definition sau jocuri 3D. Huawei MediaPad 10 FHD permite acces wireless la viteză mare, susţinând în acelaşi timp o varietate de standarde de reţele, printre care şi LTE.

Funcţionalităţile audio-video ale Huawei MediaPad 10 FHD aduc utilizatorilor o nouă experienţă în divertisment. Dispunând de cea mai înaltă rezoluţie a ecranului de pe piaţă şi de ecran IPS high-definition 1.920 x 1.200 care suportă multi-touch-ul, noua tabletă oferă utilizatorilor cea mai bună experienţă vizuală. Huawei MediaPad 10 FHD utilizează tehnologia de sunet surround Dolby şi oferă experienţa perfectă pentru utilizatori în timp ce se joacă, privesc filme HD sau ascultă muzică. Tableta este dotată cu două camere foto: o cameră cu focalizare automată de 8 megapixeli în partea din spate şi o cameră de 1.3 megapixeli în partea din faţă, precum şi cu o memorie de stocare de 2G RAM, făcând mai uşoară înregistrarea şi stocarea imaginilor şi clipurilor video high-definition.

Huawei MediaPad 10 FHD are aceleaşi principii de design ca şi ale celorlalte produse Huawei: elegantă, simplă şi uşor de utilizat. Corpul tabeltei este făcut din aliaj de aluminiu, având grosimea de 8.8 mm şi cântărind doar 598g, pentru uşurinţă în utilizare şi transport.

Huawei MediaPad 10 FHD este a patra generaţie de tablete Huawei după S7, S7 Slim şi MediaPad (Android Honeycomb). Huawei MediaPad 10FHD va fi disponibil pe piaţa globală din cel de-al treilea trimestru al 2012.
<iframe width="640" height="360" src="https://www.youtube.com/embed/w0YJdqWZ09o" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>