‘Cei care au promovat proiectul Nokia, ar fi trebuit să se informeze care este politica concernului Nokia. După părerea mea, aşa ceva se numeşte comportament de lăcustă industrială. Vine într-o locaţie, consumă frumos resursele puse la dispoziţie, după care pleacă’, a spus Iohannis.

Acesta crede că vinovaţi sunt şi cei care au negociat condiţiile în care Nokia să vină la Cluj.
‘A fost evident că aşa se întâmplă. Nu s-a discutat cu Nokia în ce condiţii vine, în ce condiţii pleacă. Măcar informal, dacă nu printr-un contract. Eu am evitat astfel de discuţii ‘, a explicat Iohannis. Primarul sibian a vorbit despre Nokia joi şi în timpul ceremoniei de inaugurare a scheletului metalic al noii hale a fabricii Continental. Iohannis a spus că o companie multinaţională ca şi Continental este un exemplu foarte bun, în timp ce Nokia, este contrariul.

‘După opt ani, Continental este unul din cei mai mari angajatori din regiune. Sibiul şi Continentalul reprezintă un exemplu foarte pozitiv de dezvoltare economică în timp de criză economică’, a arătat Iohannis.

Continentalul reprezintă unul dintre cei mai mari investitori străini din Zona Industrială Vest din Sibiu, care a construit şi dezvoltat o fabrică şi un centru de cercetare, angajând 1800 de tineri.
SURSA: Agerpres