Silver Decor a investit 60.000 de euro pentru deschiderea Silver Design, o companie de design interior destinată persoanelor care dau importanţă personalizării casei în care trăiesc.

Compania s-a concentrat pe formarea unei echipe de designeri cu experienţă în design interior, pe investiţii în partea logistică şi cea administrativă, derularea unor parteneriate cu producatorii din domeniul decoraţiunilor şi amenajarilor interioare şi investiţii în marketing online prin intermediul unei companii specializate.

Investiţiile au fost făcute pe baza unui plan de afaceri organizat pe o perioadă cuprinsă între 12-18 luni, în urma căreia compania speră să ajungă pe break-even.

Clienţi atenţi cu casa lor

„Mizăm pe acea categorie a publicului care acordă importanţă personalizării spaţiului interior. Românii au devenit pe zi ce trece mai atenţi cu casa lor. Mai mult decât atât un spaţiu precum un restaurant sau o cafenea pentru a se distinge de competiţie trebuie să aibă un design unic şi exclusivist”, a declarat Andrei Ichim, director General al Silver Design.

Compania oferă consultanţă completă în design interior pentru alegerea stilului de design, paletei coloristice, mobilierului, accesoriilor şi decoratiunilor pentru casă sau orice alt spaţiu public.