Banca Intesa Sanpaolo si-a relocat de curand sediul din Bucuresti in centrul de afaceri, S-Park, situat in partea de nord a Capitalei, in apropiere de Piata Presei. Banca va ocupa o suprafata de 2.550 mp in cadrul complexului, spatiu ocupat anterior de Telemobil.

 

Intesa Sanpaolo Bank va ocupa spatiul pe o perioada de cinci ani. In S Park vor fi relocate departamentele: corporate, retail, retea, credite, comunicare & PR, planning & control, dar si structurile din Bucuresti de resurse umane, organizare, logistica si IT, alaturi de managerul general Nicola Calabro. Intermediar al afacerii a fost compania de consultanta imobiliar Atisreal.

 

Centrul de afaceri S-Park include patru cladiri de birouri cu suprafete de aproximativ  1.250 mp per nivel si un total de 7.500 mp spatiu inchiriabil in fiecare cladire.

 

Potrivit unui studiu recent al Artisreal, chiria anuala pentru spatiile de birouri bucurestene este de 292 de euro/mp, ceea ce inseamna ca, excluzand eventuale reduceri in urma negocierilor, Intesa va plati in cei cinci ani de contract peste 3,7 milioane de euro catre Immoeast ce detine S Park din 2007. Fondul de investitii austriac a achizitionat centrul de afaceri cu 90 de milioane de euro de la compania Primavera Development, controlata de oamenii de afaceri Daniel Adrian Tanasoiu, Emil Tanasoiu si Valentin Bitoiu, actionari ai companiei ACMS.

 

Sursa: Atisreal