Compania Romtelecom a lansat, astăzi, două noi abonamente la Internet broadband, cu viteze de până la 30 Mbps, cu 50% mai mari decât vitezele furnizate până în prezent, atât pentru segmentul rezidenţial, cât şi pentru companii.

Noile abonamente se adresează atât clienţilor noi, cât şi celor existenţi, fiind disponibile în două variante: Romtelecom Clicknet 20 Mbps, la un tarif lunar de 9,9 euro,TVA inclusă, şi Romtelecom Clicknet 30 Mbps, la un tarif lunar de 14,9 euro,TVA inclusă.

Abonamentele sunt disponibile pentru contractele încheiate pe 2, respectiv 3 ani, pentru care clienţii beneficiază de activare fără taxe a serviciului, modem gratuit şi de o linie VoIP fără costuri suplimentare. Pentru contractele pe 3 ani clienţii primesc în plus şi un abonament gratuit pe toată durata contractului la Romtelecom Clicknet Mobile 2GB, oferit împreună cu un modem USB (EVDO) la tariful de 29 euro,TVA inclusă.

Servicii speciale pentru clienţii companii

Clienţii companii beneficiază de soluţia de găzduire web BeOnline standard, de serviciul de garantare a calităţii (SLA), IP static gratuit, modem fără taxe suplimentare (în funcţie de perioada contractuală) şi de o soluţie antivirus – toate incluse în abonamentele lunare de 22,61 euro, TVA inclusă, pentru Romtelecom Clicknet 20 Mbps, respectiv pentru 24,99 euro, TVA inclusă, pentru Romtelecom Clicknet 30 Mbps.

Noile servicii sunt disponibile în următoarele oraşe: Bacău, Brăila, Bucureşti, Cluj Napoca, Constanţa, Iaşi, Piatra Neamţ, Ploieşti, Sibiu şi Timişoara.

SURSA: Romtelecom