Intel a stabilit din nou un record în cel de-al treilea trimestru al anului, înregistrând pentru prima dată un venit de peste 14 miliarde de dolari, fapt ce se datorează creşterii de două cifre a pieţei de PC-uri.

În baza rezultatelor non-GAAP, venitul Intel a fost de 14,3 miliarde de dolari, venitul operaţional de 5,1 miliarde de dolari, profitul net de 3,7 miliarde de dolari şi profitul per acţiune de 69 de cenţi.  În baza rezultatelor GAAP, compania a obţinut un venit de 14,2 miliarde de dolari, un venit operaţional de 4,8 miliarde de dolari, un profit net de 3,5 miliarde de dolari şi un profit per acţiune de 65 de cenţi.

Compania a generat aproximativ 6,3 miliarde de dolari cash din operaţiuni, a plătit dividende în valoare de 1,1 miliarde de dolari şi a folosit 4 miliarde de dolari pentru a recumpăra 186 de milioane de acţiuni. De asemenea, Consiliul Director al Intel a votat mărirea autorizaţiei de buyback a companiei la 10 miliarde de dolari, ridicând astfel valoarea soldului neutilizat la 14,2 miliarde de dolari la finalul celui de-al treilea trimestru. Compania a securizat obligaţiuni de 5 miliarde de dolari cu scopul de a recumpăra acţiuni.