Delia a publicat recent câteva videoclipuri filmate în apropierea barajului Vidraru pe pagina sa de instagram. Cântăreața a surprins mai multe exemplare de urși, care stăteau cuminți pe marginea drumului, artista scriind că, în total, a observat nu mai puțin de 13 urși într-un interval de 20 de minute, pe același traseu.

Urși aflați lângă marginea șoselei

Pe pagina de socializare a Deliei putem vedea că în primul filmuleț apar doi urși care asistă liniștiți la trecerea mașinilor. În al doilea observăm o ursoaică și doi pui care se joacă în iarba, la câțiva metri de drum, iar al treilea videoclip arată tot o ursoaică cu doi pui, lângă marginea șoselei. De asemenea, un al patrulea clip prezeintă tot un urs aflat în apropiere de șosea. Artista mai menționează că în zonă erau foarte mulți bicicliști și turiști care parcurgeau traseul pe jos.

”Le-au tăiat pădurile, le-au cules fructele…Sărmanii de ei!”

Postarea a strâns într-un timp scurt multe vizualizări și comentarii, internauții blamând neimplicarea autorităților, dar și comportamentul persoanelor care încearcă să interacționeze cu animalele sălbatice.

”E foarte trist ce se întâmpla pentru că animalele n-au nicio vină că au ajuns atat de aproape de civilizatie, dar in acelasi timp de ce nu se iau masuri pentru aceste animale? Una peste alta sunt animale salbatice iar daca te nimeresti pe acolo pe jos, poate te prinde si noaptea.. ce faci? E fun să ii vedem asa, urși drăgălasi pe marginea drumului, dar locul lor este în pustietate si asa ar trebui sa rămână. Alo autoritățile române, buna dimineața!!”, a scris un internaut.

”Le-au taiat padurile, le-au cules fructele…”hai sa-i omoram! Sarmanii de ei!! Autoritătile dau din pix, ori din gura iar ei sarmanii…unde sa mearga? Ce să vaneze? Ce să mănance? Trist! a adăugat altul.