”Anulare întâlnire Klaus – Theresa May
Cum de ce a anulat întâlnirea? Mă gândesc că o fi aflat și Theresa că soția domnului a fugit din țară și și-a găsit de vizită ”de stat” pe la ea și că domnul Iohannis are 150 de mii de dosare penale închise, unele de un procuror salvat politic de la șansa de ”a-și dovedi nevinovăția”. Nu se vede femeia cu toți penalii 🙂 
Aceste ”circoteci” interne, exportate în afara României, au arătat lumii o altă față a țării decât o reprezintă majoritatea românilor: cetățenii români și-au ales guvernanți care, au crezut ei, o să le protejeze drepturile și vor repune justiția pe făgașul ei normal. Că unii i-au înșelat, asta e altă poveste … data viitoare vor fi mai atenți. 
Domnule Iohannis, dvs. și partidul dvs. ne-ați prezentat lumii așa cum a înțeles Macovei să trateze această țară. Această ”nimeni în drum”, o individă care tocmai și-a părăsit propriul partid care nici măcar pragul electoral nu l-a depășit, pentru că românii nu sunt scelerați (poate doar foarte puțini dintre ei) NU reprezintă poporul român. 
Macovei și șleahta ei băsistă ne-au vândut străinilor și NU reprezintă acest popor, iar rușinea adusă asupra românilor se răzbună: cine să vrea să se vadă cu președintele unui stat de corupți și circari?
Până nu veți înțelege asta, veți fi fost degeaba cocoțat de cetățeni în acea funcție, stimabile!”, a postat aceasta pe contul de Facebook.