Șoc total în PSD. Viorica Dăncilă nu mai are nicio șansă. Baronii s-au unit împotriva premierului și vor să o elimine din toate funcțiile pe care le are. Jurnalistul Dan Andronic detonează nucleara chiar înaintea CEX-ului PSD.

“Surse din interiorul partidului de guvernământ ne-au dezvăluit faptul că astăzi, la CEx al PSD, vor fi câteva mișcări importante. Este vorba de coagularea a 15-20 de organizații județene care nu o vor pe Viorica Dăncilă președinte al partidului și care vor încerca din nou să amâne congresul.

După cum știți, această tentativă a eșuat la ultima ședință a Comitetului Executiv, dar astăzi de va relua. Argumentul principal este că, potrivit statutului actual, nu se pot face, la același congres, o modificare la statut si alegerea președintelui. Această idee, respinsă de Viorica Dăncilă și anturajul ei, are un argument imporrtant, anume că în caz contrar se încalcă statutul și oricine poate cere radierea partidului”, spune jurnalistul, într-un editorial pentru evz.ro.

Dar asta nu e tot. Dăncilă urmează să fie data jos și din fruntea Guvernului. Mai mulți parlamentari PSD vor vota moțiunea de cenzură a Opoziției. “Informația bombă este însă cu totul alta.

Există informația, în interiorul partidului, dar și în cercuri apropiate Controceniului, potrivit căreia o parte din parlamentarii PSD vor vota miercuri moțiunea de cenzură

Ceea ce va duce la căderea Guvernului și dispariția Vioricăi Dăncilă de la Palatul Victoria și, de ce nu și din istoria PSD”, mai dezvăluie jurnalistul.