Cei din coaliția de guvernare au încercat să-l scoată pe linie moartă și pe guvernatorul Băncii Naționale Române (BNR), Mugur Isărescu. Aflat de aproape trei decenii în fruntea BNR, lui Isărescu îi expiră în acest an mandatul.

Se pare însă că cei din PSD nu scapă de dușmanul lor. Informația-bombă a venit chiar de la Robert Turcescu de la PMP. Acesta susține că elita finanțelor mondiale a decis ca Isărescu să rămână în fruntea BNR încă doi ani de zile. Apoi, s-a dat un telefon în România și totul s-a rezolvat.

”Mugur Isarescu va mai sta inca doi ani in fruntea BNR. Cel putin doi ani! S-au purtat niste discutii interesante in stratosfera Finantelor mondiale. Si apoi s-a dat un telefon in Romania.”, a dezvăluit parlamentarul pe o rețea de socializare.

Totul iese la iveală după ce Liviu Dragnea și PSD ar fi decis deja să forțeze debarcarea lui Isărescu printr-un vot în Parlament. Mai mult, s-au vehiculat și mai multe nume de înlocuire pentru actualul șef BNR. Darius Vâlcov, socotit eminența cenușie a PSD sau ministrul Finanțelor, Eugen Teodorovici sunt printre favoriii lui Dragnea pentru a fi șefi la BNR.