Vadim Skibitsky a spus recent că războiul actual din țara sa ar putea dura până la sfârșitul anului 2022. Potrivit spuselor sale, Vladimir Putin nu vrea să renunțe ușor la planuri sale.

„Putin nu-și abandonează planurile. Acest război va continua. Cât va dura faza activă, dacă va fi septembrie sau va fi octombrie sau va fi înainte de sfârșitul anului, depinde de rezistența noastră, depinde de starea forțelor noastre de apărare și de ajutorul pe care îl primim”, a afirmat Vadim Skibitsky.

Războiul din Ucraina ar putea dura până la sfârșitul anului

Acesta a enumerate datele posibile în care s-ar putea termina oficial războiul din Ucraina.

„11 septembrie este singura zi de vot din Rusia. Posibilitatea organizării unui referendum sau a altor evenimente în teritoriile ocupate este legată de această dată.

7 octombrie este ziua de naștere a lui Putin, are 70 de ani și toată lumea va spune că armata va dori să-i facă un cadou.

Până la sfârșitul anului, va fi frig iarna și spun că Ucraina va merge la procesul de negociere”, a explicat oficialul ucrainean.

Vladimir Putin va rămâne mult timp la conducerea statului

Acesta susține ferm că Vladimir Putin intenționează să conducă Rusia până la sfârșitul vieții sale.

„Nu are încredere în nimeni, nu aude pe nimeni. El are propriile sale planuri cu privire la restaurarea imperiului rus, a spus acest lucru întregii lumi.

Liderii străini au încercat să-l convingă, au existat încercări de a-l convinge, reprezentanți ai blocului economic al Federației Ruse, oligarhi, dar au eșuat.

Războiul pe care vrea să-l ducă va fi lung. Este un om care nu vrea să renunțe la pozițiile sale”, a adăugat Vadim Skibitsky, potrivit Radio Libertatea Ucraina.

Totodată, liderul serviciilor secrete din Ucraina, general-maiorul Kiril Budanov, a făcut la rândul său o declarație recentă despre războiul din țara sa.

Potrivit spuselor sale, conflictul militar va atinge „un punct de cotitură” la jumătatea lunii august, iar armata ucraineană va înregistra o mare victoriei, iar războiul actual se va termina oficial până la sfârşitul anului.

Menționăm faptul că general-maiorul Kiril Budanov este singura persoană care a prezis corect ziua invaziei în Ucraina.

Rusia pregătește o lovitură de stat pentru a-l îndepărta pe Vladimir Putin

Kiril Budanov a spus recent că poporul rus pregătește acum o lovitură de stat pentru a-l înlătura pe Vladimir Putin de la conducerea statului.

„Punctul de cotitură va fi în a doua parte a lunii august, iar majoritatea luptelor se vor fi încheiat până la sfârșitul acestui an.

Ca urmare, vom reinstala puterea ucraineană în toate teritoriile pe care le-am pierdut, inclusiv în Donbas şi Crimeea”, a spus el.

„Noi ne luptăm cu Rusia de opt ani și putem spune că puterea rusă atât de mediatizată este de fapt un mit”. El s-a referit la Rusia, numind-o ”o hoardă de oameni cu arme”. Lovitura de stat este în curs și nu mai poate fi oprită”, a completat generalul ucrainean.

Potrivit spuselor sale, înfrângerea armatei ruse va cauza înlăturarea liderului rus şi dezintegrarea Rusiei.

„Va duce, în final, la schimbarea conducerii Federaţiei Ruse. Acest proces a fost deja lansat şi merge în această direcție.

În acest moment intervenția în conducerea lui Putin este inevitabilă și ar fi imposibil să o oprim”, a declarat recent Kiril Budanov într-un interviu acordat Sky News.