Gabriela Firea este din nou nașă

Gabriela Firea și Florentin Pandele au botezat-o pe cea de-a doua fiică a lui Andrei Iordănescu, Zenaida. Fiul lui Anghel Iordănescu a devenit recent tată pentru a doua oară în iulie 2023. În urma evenimentului de botez, au apărut în mediul online numeroase imagini. Botezul a avut loc în Timișoara, locul de baștină al mamei copilului.

Andrei Iordănescu și-a cunoscut soția în urmă cu trei ani. Cei doi s-au căsătorit în timpul pandemiei, după care au devenit părinții Xeniei, primul lor copil. Zenaida, cea de-a doua fiică, a fost creștinată recent, iar Gabriela Firea și Florentin Pandele apar în imagini în postura de părinți spirituali.

Florentin Pandele, primarul oraşului Voluntari este prieten bun cu Anghel Iordănescu, fiind foști colegi de partid în PSD.

Fostul primar al Capitalei a marcat această ocazie cu o postare pe rețelele de socializare

Gabriela Firea a împărtășit bucuria evenimentului prin publicarea mai multor imagini pe rețelele de socializare. În mesajul ei, a transmis gândurile către părinți și către fina lor, Zenaida.

„Iubiților și frumoșilor, care ieșiți din apa Botezului, așezați-vă la ospățul pe care vi l-a gătit Fiul Tatălui, Care a pus întru voi lumina Sa!” – Sfântul Efrem Sirul

Zenaida, azi ai intrat în rândul creștinilor. Să-ți fie viața binecuvântatā, să umpli sufletul de bucurie părinților Oana și Andrei, bunicilor materni Liliana si Marius, precum și celor paterni Valeria si Anghel. Îngerul păzitor primit azi în timpul Tainei Sfântului Botez să te protejeze întreaga viață”, a scris Gabriela Firea.

Anghel Iordănescu și soția lui, Valeria, au împreună patru copii. Edward (43 ani), Andrei (28 ani), Alex (27 ani) și Maria (25 ani). Fostul antrenor al echipei naționale are o familie foarte unită. Fiica sa, Maria, a povestit despre o tradiție de familie cu adevărat specială.

„Sărbătorile le petrecem întotdeauna în familie, nu există excepție de la regulă, prima zi de Crăciun luăm toți masa împreună, și la mine și la familia soțului. Și până să fie soțul meu, tot așa făceam, prima parte a zilei eram în familie la mine, unde ne strângem cu toții, apoi la el, să mulțumim ambele familii. Așa cum și eu am părinți, și el are”, a mărturisit Maria Iordănescu.