Conform statisticilor Okazii.ro, la fiecare 5 minute un român cumpăra online o pereche de pantofi. Nu ar fi de mirare că, în fiecare birou, să existe cineva îmbrăcat din cap până în picioare de pe internet.
 
La început de toamna, căutarile online pentru produsele de îmbrăcăminte şi încălţăminte au crescut cu peste 100% faţă de septembrie 2010. Cele mai spectaculoase creşteri se înregistreaza la pantofi, cămăşi, genţi, blugi şi sacouri.
 
“Practic, românii sunt tot mai conştienţi de tendinţele fiecărui sezon, tendinţe care sunt extrem de vizibile în căutările şi vânzările pe Okazii.ro. Catwalk-urile se mută online, iar avantajul unui portal este diversitatea incredibilă. Când îţi schimbi garderoba online, e ca şi cum ai intra în sute de mall-uri din toată lumea în doar câteva minute. Un alt trend pe net este faptul că romanii preferă să cumpere fashion cu livrare gratuită, mai ales pentru că acum au servicii dedicate acestui lucru”, declara Costin Cadelcu, Marketing Manager Okazii.ro.

Statisticile prezentate de acesta arată că, în septembrie, s-au cumpărat de 3 de ori mai multi blugi faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut.
 
Aceleaşi statistici Okazii.ro subliniază că s-a dublat interesul pentru produsele fashion de toamnă, faţă de septembrie 2010, lucru manifestat prin căutări şi tranzancţii. Un top al acestor produse arată astfel: pantofi, cămăşi, genţi, blugi, sacouri, rochii, pantaloni, costume, ghete, adidaşi, paltoane, veste şi botine.
 
Lansat oficial pe 15 aprilie 2000, Okazii.ro este portalul de comerţ online al României . Cu sute de mii de produse listate în categoriile de fashion şi circa 3 milioane de vizitatori lunar, Okazii.ro este un barometru al tendinţelor de cumpărare online.