Accidentul în care și-a pierdut accidentul viața Răzvan Ciobanu a zguduit, luni, întreaga Românie. Nu același lucru s-ar fi petrecut, se pare, și cu sătenii care s-au aflat în apropierea locului în care s-a petrecut tragedia. Potrivit jurnaliștilor de la Antena 3, aceștia fi luat lucruri din mașina creatorului de modă. Potrivit unor surse citate de postul de televiziune, mai mulți săteni s-ar fi dus și ar fi luat lucruri din autioturismul lui Răzvan Ciobanu.

Au luat de la o biblie care se afla în mașina condusă de designer până la sticle de alcool și parfumuri. Nu le-ar fi păsat că în tot acest timp polițiștii făceau anchetă la fața locului iar lucrurile pe care ei le-au sustras puteau fi considerate probe în anchetă.

Amintim că Răzvan Ciobanu a murit luni dimineață, în timpul unui accident rutier. Acesta avea 43 de ani. Impactul mortal s-a produs la ieșire din localitatea Săcele spre Năvodari, DN 22 B.

„Accident rutier grav, la ieșire din localitatea Săcele spre Năvodari, DN 22 B, autoaccidentare, pe fondul neadaptarii vitezei, un bărbat de 43 de ani, a condus un autotirism, a părăsit partea carosabilă și a acroșat copaci dintr-un stufăriș. Conducătorul auto a fost găsit decedat”, a transmis un oficial IPJ.