Ies la iveală date uluitoare despre monstrul din Caracal. Bărbatul care a îngroit România avea un plan bine pus la punct pentru a scăpa de pedeapsă. Este acuzat că ar fi ucis cel puțin două eleve, Alexandra Măceșan și Mihaela Luiza Melencu, la distanță de câteva luni. Ambele au fost luate la ocazie, pe o șosea lângă Caracal. Oamenii legii l-au reținut pe suspect, iar detalii despre oribilele crime au ieșit la iveală.

Prima fată care a dispărut, în urmă cu aproape trei luni, ar fi fost îngropată în curtea casei unde locuiește Dincă. Bărbatul ar fi încercat să scape de această povară, astfel că a vrut să-și cândă proprietatea. A apelat la un cunoscut site de imobiliare, cerând pentru casa lui 75.000 de euro. Important este de reținut că a dat anunțul pe data de 16 iulie, stresat fiind, probabil, de faptul că ține îngropat în propietatea lui cadavrul tinerei, conform cancan.ro.

Ar fi vrut să stea, astfel, departe de ororile făcute, să șteargă, practic, urmele.

Anchetatorii au găsit dovezi că Alexandra Măceşanu a fost ucisă în casa suspectului din Caracal. Mai multe bijuterii care îi aparțineau adolescentei au fost găsite în locuința mecanicului din Caracal și, ulterior, au fost recunoscute de părinții fetei, mai spune sursa citată.