Un bărbat care alerga aproape dezbrăcat pe holurile unui hotel din Sectorul 1 al Capitalei având asupra sa mai multe obiecte ascuţite a agresat miercuri dimineaţă unul dintre poliţiştii chemaţi să intervină. Agresorul a fost urmărit prin clădire, fiind împuşcat. Bărbatul, în vârstă de 38 de ani, a decedat ulterior la spital, conform unor surse apropiate anchetei, citată de news.ro.

”În această dimineaţă, în jurul orei 04.00, prin apel 112, o persoană dintr-un imobil situat în sectorul 1 a sesizat că un bărbat dezbrăcat, aflat doar în lenjerie intimă, ameninţă pe holuri, având asupra sa mai multe obiecte ascuţite. La faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul Secţiei 5 Poliţie, care după câteva minute l-au localizat.

Din primele date a rezultat ca la vederea poliţiştilor , bărbatul a devenit violent şi a reuşit să îi lovească, ulterior fugind. A fost localizat la un nivel superior, unde a încercat din nou să lovească şi i-a ameninţat, motiv pentru care, după somaţie, unul din poliţişti a executat foc cu armamentul din dotare, rănindu-l”, anunţă Poliţia Capitalei.

A fost solicitat un echipaj de prim ajutor.

Bărbatul a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale. Surse apropiate anchetei au declarat că bărbatul a murit la spital din cauza unei răni în zona toracelui.

Aceleaşi surse au afirmat că bărbatul avea asupra sa o foarfecă.

Şi poliţistul atacat se află la spital, starea sa fiind stabilă.

Cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri din Poliţia Capitalei, în vederea stabilirii cauzelor şi condiţiilor în care s-a produs evenimentul.