Deși activitatea de membru al Camerei Deputaților a încetat în mod oficial pentru Liviu Dragnea în luna mai, o dată cu arestarea sa, în urma unei sentințe definitive, pe site-ul Camerei a fost încărcată o declarație de avere – surpriză a fostului președinte.

Astfel, în data de 10 iunie, pe profilul de deputat al lui Liviu Dragnea a apărut un nou document care prezintă situația averii sale.

Conform acestuia, Dragnea posedă o avere deloc exorbitantă, ce constă într-un teren intravilan deținut în orașul Turnu Măgurele, două clădiri – un apartament și un spațiu comercial de producție, în același oraș și două autoturisme, o Skoda Superb din 2006, respectiv un BMW X5 din 2009.

La acestea se adaugă aproximativ 185.000 de lei deținuți în conturi bancare și acțiuni deținute la SC Hotel Turris S.A. din Turnu Măgurele, în valoarea totală la zi de peste 80.000 de euro.

Alte active sau valori fostul președinte al Camerei Deputaților nu deține, conform declarației de avere.

Iar salariul încasat anul trecut, în urma activității de președinte al Camerei, a fost, conform aceluiași document, de 153.384 de lei.