Catalyst Recruitment Solutions  a lansat a treia ediţie a Top Talents România, proiect ce identifică anual tineri talentaţi la nivel naţional. Noul program va avea loc pe 14 şi 15 mai 2010 la Institutul Bancar Român.

Conform estimărilor Catalyst, peste 2.500 de absolvenţi şi tineri cu maxim un an de experienţă sunt asteptaţi să se înscrie în a treia ediţie a Top Talents România, iar dintre aceştia, doar 10% vor fi invitaţi în finala proiectului, în urma unui proces complex de selecţie.

Proiectul urmăreşte să identifice anual tineri talentaţi şi să le pună la dispoziţie o serie de instrumente prin care îşi pot transforma potenţialul în performanţă. Profilul urmărit în cadrul proiectului sunt studenţii si absolvenţii cu maxim un an de experienţă, expunere internaţională, experienţă extra-curriculară, rezultate academice deosebite, energie şi pasiune pentru un domeniu în care vor să îşi dezvolte cariera.

“După numai două ediţii, Top Talents România a devenit  o rampă de lansare pentru tinerii care au investit în dezvoltarea lor şi acum sunt gata să capitalizeze pe experienţă dobandită. Proiectul le pune la dispoziţie atât o platformă de interacţiune cu companii care îi susţin dar şi posibilitatea de a se întâlni cu modele de succes din mediul de afaceri”, a declarat Corina Androne, Project manager Top Talents România.

Toate informaţiile despre ediţia 2010 a Top Talents pot fi găsite pe www.toptalents.ro iar aplicările sunt deschise până pe 15 aprilie.

Top Talents este organizat de Catalyst Recruitment Solutions, companie specializată în dezvoltarea de soluţii pentru atragerea şi recrutarea de tinere talente din rândul absolvenţilor precum şi tineri profesionişti şi specialişti cu potenţialul şi dorinta de a-şi dezvolta o carieră într-o companie de top.