Compania din Dubai Al Habtoor Group, cea care a construit faimosul hotel de lux Burj Al Arab, si Starwood Hotels & Resorts Worldwide au semnat astazi acordul de operare a celor trei hoteluri care vor gata în anul 2017.

În prezent, Starwood opereaza 15 hoteluri în Dubai, cea mai mare aglomerare într-un singur oras, cu exceptia New York-ului, dupa cum au spus reprezentantii companiei astazi, la o conferinta de presa.

Peste 1.600 de camere de hotel

Potrivit lui Mohammed Al Habtoor, CEO și vicepreședinte al Al Habtoor Group, investitia companiei în noul complex se va ridica la 1,4 miliarde de dolari. Cele trei hoteluri vor avea brandurile St. Regis (primul în Dubai), W Hotel si Westin. În total, la finalizarea sa, complexul va numara 1.675 de camere.

Astfel, dupa finalizarea constructiei complexului hotelier, acesta va dispune de cel mai mare numar de camere din Dubai. În prezent, pe primul loc se afla hotelul Atlantis, din Palm Jumeirah.

Brandul de lux St. Regis Dubai va avea 241 de camere, dintre care 49 apartamente. W Dubai va avea 384 de camere, dintre care 88 apartamente, 4 apartamente WOW si unul Extreme WOW, considerat de tip prezidential. The Westin Dubai va cuprinde 1.050 de camere, la care se vor adauga alte 129 de apartamente.