Săptămânalul ads apărea în fiecare zi de joi şi avea cea mai largă răspândire naţională. Ultimul număr ads publicat a fost cel din 13 octombrie, potrivit unor surse din Adevărul Holding, conform mediafax.ro.

Anunţul închiderii ads a fost făcut de conducerea Adevărul Holding printr-o notă internă. "Având în vedere că, de la jumătatea acestui an, ziarul Adevărul are un conţinut mai bogat în ştiri locale şi regionale, Adevărul Holding a decis să înceteze publicarea săptămânalului ads. Echipele locale vor avea în continuare un rol esenţial, realizând de luni până vineri cele 13 ediţii metropolitane şi regionale ale ziarului Adevărul", se mai spune în nota internă.

Ziariştii din redacţiile locale vor continua să contribuie cu ştiri, reportaje şi anchete la site-ul adevarul.ro, se mai spune în nota internă.

Săptămânalul ads a fost lansat pe 30 iunie, fiind realizat de aceeaşi echipă care a construit în ultimii trei ani reţeaua de cotidiane locale Adevărul de seară, cu 39 de redacţii în ţară. Săptămânalul ads apărea în 39 de ediţii şi conţinea dezvăluiri, reportaje, informaţii utile, de timp liber şi sport, exclusiv locale. Publicaţia includea programul TV săptămânal şi aloca un spaţiu generos anunţurilor de mică publicitate. Tirajul iniţial al publicaţiei ads a fost de 250.000 de exemplare. Redactorul-şef al reţelei de săptămânale ads a fost desemnat Sabin Orcan.

Trustul Adevărul, care este controlat de omul de afaceri Dinu Patriciu, are în portofoliu cotidianul Adevărul, săptămânalul Caţavencii, tabloidul Click!, revistele OK!, Dilema veche, Dilemateca, Foreign Policy Romania, precum şi cotidianul Blik din Ucraina, colecţiile de carte de lux Adevărul, dar şi un număr mare de suplimente şi produse complementare. Divizia internaţională a grupului mai cuprinde redacţii în Spania şi Italia, înfiinţate în 2007. Totodată, Adevărul Holding editează Forbes România şi revista Tango.

SURSA: mediafax.ro