O companie românească a lansat un program care se pliază perfect pe situaţia actuală de criză. „Credit pentru Website” oferă clienţilor posibilitatea de a beneficia de servicii de webdesign, web development, consultanţă online, optimizare SEO, hosting şi dezvoltare multimedia prin intermediul unui contract de rate.

Această nouă facilitate de plată în rate este o metodă avantajoasă de a avea un suport online în paralel cu afacerea derulată pe plan extern, se arată în comunicatul companiei.

„În urma analizei pieţei, precum şi a problemelor financiare de la nivel mondial am hotărât să ne adaptam crizei şi să oferim acest pachet de servicii ca o facilitate pentru cei care au nevoie de serviciile noastre. Astfel, ei vor beneficia de servicii de calitate superioară cu plata în rate lunare fixe timp de 12 sau 24 luni”, a declarat un oficial al companiei.

Sistemul de creditare presupune un buget total de 100.000 euro care constă în servicii de care clienţii pot beneficia. Pentru fiecare website contractat se poate aloca o sumă între minim 500 EURO şi maxim 15.000 EURO.

Plata website-ului se poate face pe o perioadă de maxim 24 de luni, în rate lunare fixe egale pe toată perioada desfăşurării contractului. Aceste rate nu sunt purtătoare de dobândă.