Rezultatele arată că 60% dintre utilizatorii de Mac (93.841 de unități) locuiesc în București. În top se regăsesc, în ordine, Timişoara, Cluj Napoca, Iaşi, Constanţa, Braşov, Oradea și Târgu Mureş. Cei mai puţini utilizatori de computere Apple au fost localizaţi în Covasna, Ialomiţa, Teleorman, Tulcea şi Călăraşi.

În funcție de cota de piață a Mac-urilor, Bucureștiul este, din nou, pe primul loc, fiind urmat de județele Cluj și Constanța. Situația se schimbă însă în topul localități. Astfel, computerele Apple sunt foarte populare în Corbeanca, având o cotă de piață de 6,85%, și în Predeal (6,5%). Pe locul trei se află localitatea Puchenii Mari (4,19%), iar Capitala se află abia pe locul patru.

Conform trafic.ro, în Republica Moldova Mac-ul înregistrează o cotă de piaţă de 1,48% şi aproximativ 95% dintre utilizatorii de Mac-uri locuiesc la Chişinău.
La nivel mondial, tările în care Mac-urile sunt cele mai populare sunt Elveția (cota de piață de 17,61%), Luxemburg (15,79%) si SUA (15,36%), iar într-un top al regiunilor Europa ocupă locul trei cu 6,23% după America de Nord şi Oceania/Australia, dupa cum arată un studiu realizat de Pingdom și citat de trafic.ro.