Melinda Gates, soţia celui care a fost ani la rând considerat cel mai bogat om al planetei, a explicat într-un interviu acordat publicaţiei New York Times faptul că ea este cea care a impus regula conform căreia nici măcar copiii nu pot avea un iPod pentru a asculta muzică.

Întrebată dacă nici ea nu foloseşte iPod-ul, Melinda a răspuns că are şi foloseşte un Zune, un player de muzică produs de Microsoft care nu se bucură însă de succesul seriei iPod produsă de rivalii de la Apple.

Întrebată dacă nu cumva copiii săi şi-au dorit un iPod, Melinda a răspuns simplu că aceştia pot avea un Zune.

De asemenea, Melinda Gates a fost întrebată dacă mitul urban conform căruia Bill Gates ar folosi un laptop Mac (produs tot de Apple) este adevărat, iar ea a negat categoric: ‘Este fals. Nici un produs purtând această marcă nu trece pragul casei noastre’.

Melinda a mai fost întrebată dacă soţul său este supărat de faptul că a coborât pe locul doi în topul celor mai bogaţi oameni ai planetei, după mogulul telecomunicaţiilor mexicane Carlos Slim. ‘Singura persoană care încearcă să-l necăjească pe Bill despre acest lucru este fiica noastră cea mai mică, în vârstă de 8 ani. Dar lui nu-i pasă deloc’, a încheiat ea.
SURSA: Agerpres