Acest loft este o locuință futuristă parcă total ruptă de peisajul Bucureștiului – ca o capsulă spațială, impecabilă într-un oraș pestriț, caracterizat de contraste, și poartă amprenta minimalist organică specifică Square One, scriu cei de la designist.ro

Loftul ocupă ultimele două niveluri ale unei clădiri de locuințe de pe strada Molière. Majoritatea spațiilor au fost amenajate la nivelul superior, în timp ce încăperile de la etajul inferior – home-cinema și un dormitor – beneficiază de o terasă generoasă și atent detaliată.

Marca distinctivă a amenajărilor Square One este aspectul minimalist, cu volume continue și fluide din corian alb și accente spectaculoase din punct de vedere cromatic sau gravitațional – elemente în consolă, prinderi ascunse. Lor li se adaugă suprafețele din sticlă clară de mari dimensiuni, materialele contrastante – placări de lemn cu textură agitată, zone de plafon și mobilier vopsite sau placate în culori închise, care scot în evidență imaginea high-tech a corpurilor de iluminat și a sistemelor de ventilație.




Sursa: designist.ro, igloo.ro