Cele patru branduri au contractat, în total, o suprafaţă de 12.000 mp, care se adaugă celor 16.000 mp asiguraţi deja de reţeaua franceză de hypermarketuri Auchan. În acest moment, din contractele făcute public de dezvoltator, rezultă că gradul de ocupare este de peste 60%.
C&A a închiriat o suprafaţă de 1.800 mp, New Yorker şi-a rezervat 1.200 mp, iar grupul spaniol Inditex a contractat 4.500 mp pentru cele şase branduri de modă cu care este prezent pe piaţa românească: Zara, Bershka, Pull & Bear, Stradivarius, Oysho şi Massimo Dutti. Cinema City va coordona un multiplex cu opt săli de cinema.
Negocieri pentru restul suprafeţei
„În mod curent, suntem în discuții și cu alți retaileri foarte cunoscuți la nivel internațional care se arată și ei interesați de acest proiect“, a declarat Eduard Zehetner, CEO-ul Immofinanz.
Reprezentanţii companiei au mai anunţat în trecut că se poartă negocieri şi cu Decathlon şi H&M.
Maritimo va avea o suprafaţa închiriabilă de 50.000 mp împărţită pentru 130 de unităţi comerciale. Mall-ul va dispune de 2.200 de locuri de parcare atât exterioare, cât şi acoperite, şi va fi inaugurat în toamna acestui an.
Immofinanz deţine în România 15 proiecte imobiliare funcţionale a căror valoare de piaţă a fost plasată la nivelul de 579,2 mil. euro la sfârşitul primei jumătăţi a anului financiar 2010-2011, încheiată în 31 octombrie, ceea ce reprezintă 6,9% din valoarea întregului portofoliu administrat de companie.
Fondul de investiţii a obţinut din închirierea acestor proprietăţi 22,8 mil. euro, în perioada menţionată anterior.