Ilinca Simion a surprins pe toată lumea

Ilinca și George Simion își continuă vacanța prin România. Liderul Alianței pentru Unirea Românilor (AUR) și partenera sa de viață au decis ca vara aceasta să o petreacă pe meleagurile noastre.

În urmă cu ceva timp, el chiar i-a rugat pe internauții care îi urmăresc activitatea în mediul online să îi dea recomandări cu privire la locuri minunate de la noi din țară, iar aceștia nu s-au dat în lături de la a-l ajuta pe acesta.

Ilinca și George Simion, în vacanță în România

Cei doi au vizitat mai multe locuri frumoase de la noi din țară, iar Ilinca Simion a fost cea care a publicat în mediul online numeroase fotografii din vacanță.

Bineînțeles, acestea nu ar fi putut fi făcute fără ajutorul lui George Simion, care nu a evitat să o imortalizeze pe frumoasa sa soție.

Recent, Ilinca Simion a publicat pe pagina oficială de Facebook o imagine în care apare alături de o căpiță de fân. Poza, care este foarte frumoasă, a fost făcută în Târgu Lăpuș, după cum chiar soția lui George Simion a precizat.

Alături de imagine, soția liderului AUR a adăugat și o descriere “No, amu-i amu!“.

Imaginea a fost apreciată de sute de români, air unii dintre ei i-au lăsat și comentarii.

“Ești minunată dragă Ilinca! Peisajul îi superb, zi frumoasă vă doresc la amândoi!/Ma bucur că ți-a plăcut la Maramureș. Te mai așteptăm oricând cu drag“, sunt doar două dintre comentariile pe care Ilinca Simion le-a primit la imaginea care poate fi văzută mai jos.

Printre cei care au comentat la imagine se află și un profesor de la Universitatea din București, Facultatea de Psihologie, care a felicitat-o pentru performanțele pe care le-a avut în absolvirea programelor de învățământ.

“Felicitări, Ilinca Simion, pentru performanțele deosebite, obtinute in absolvirea Programelor de invatamant, Facultatea de Drept si Departamenul de formare profesori din cadrul Universitatii Titu Maiorescu!“, spune acesta.

Soția lui George Simion i-a răspuns imediat și i-a mulțumit acestuia, dar i-a urat și gânduri bune.

Ilinca Simion, impecabilă în orice imagine

În urmă cu câteva zile, Ilinca Simion a mai publicat în mediul online o altă imagine la fel de frumoasă. Atunci, soția liderului AUR purta o rochie albastră, cu un șliț pe picior.

La descriere, soția lui George Simion a scris câteva rânduri in poezia Ego, scrisă de Mihai Eminescu („Și flori și crengi și stele – din unde, din munte, din vale”).

„Numai bine vă doresc! Sănătate și multă iubire!!!” / „Felicitări, vacanta frumosa!” / „Drumuri binecuvântate. Avem o țară de AUR!” / „Va doresc timp frumos și plimbare placuta!” / „O viata lungă plină de succese alături de toți cei care te iubesc. Doamne ajută.” / „Sînteți super de frumoși ,să fiți fericiți pînă la adînci bătrînețe ,și o țară f frumoasă” / „Sănătate multă și numai bine va dorim! Sa fi președintele României!” / „Vacanță frumoasă! Mă bucură foarte mult că vizitați Romania și împărtășiți cu noi românii vizetele minunate și nu plecați ca Klaus Iohannis în alte țări și că sunteți alături de noi în același moment Vă susțin și vă îmbrățișez!”, sunt doar câteva dintre comentariile pe care fanii le-au lăsat la imagine.