Ioana și Ilie Năstase sunt în plin divorț, dar cu toate astea, cei doi au petrecut împreună sărbătorile pascale. Inițiativa a venit chiar din partea Ioanei care susține că i se pare foarte normal să fie alături de fostul ei soț de sărbători.

Totodată, ea a subliniat faptul că cei doi nu s-au împăcat încă și deciziile pe care le ea nu sunt unele peste noapte și este nevoie de timp pentru a putea fi procesate. Ioana a mai menționa că mai iese încă cu fostul ei soț la o cafea, servesc masa împreună, însă nu este încă pregătită pentru o eventuală împăcare.

„Ieșim foarte des. Nu trăim în junglă. E normal să servești masa, e normal să stai de vorbă. Încă nu ne-am împăcat.

Eu sunt o femeie mai calculată și nu iau decizii peste noapte. Să stea un pic mai mult de vorbă, să punem la punct niște lucruri. Momentan, nici eu nu sunt pregătită pentru asta, dar ținem legătura, vorbim, ieșim la o cafeluță, servim masa împreună”, a declarat Ioana în luna februarie.

Din iarnă și până acum, fostul sportiv a încercat să o înduplece pe Ioana. I-a trimis flori, a dus-o la mănăstire, însă aceasta nu a putut să-l ierte. Totuși, a făcut un gest mare de Paște, fiind alături de el și de fiul său.

Ioana și Ilie Năstase au luat împreună masa de Paște

Astfel, zilele trecute, pe pagina de Facebook a Ioanei a apărut o fotografie în care se putea observa masa de Paște, în jurul căreia era fiul său, dar și Ilie Năstase.

„Cele mai frumoase momente sunt cele petrecute cu familia. Sărbători liniștite!”, era mesajul scris de Florian Simion Florian, fiului Ioanei din prima căsătorie, care i-a acompaniat la masă alături de soția sa.

De menționat este faptul că, în urmă cu câteva săptămâni, Ioana anunțase că plănuiește să facă Paștele cu Ilie. Deși fanii susțineau că ar urma o împăcare după sărbători, aceasta declara că într-adevăr apele s-au mai liniștit, însă decizia de a divorța rămâne aceași.

„Eu aştept termenul de divorţ, el citaţia. Paştele îl facem împreună, cum oare să-l las singur pe Ilie?! El are o relaţie foarte frumoasă cu familia mea şi chiar este iubit de ei, cu toate că ştiu şi ei ce s-a întâmplat în iarnă. Da, vom fi împreună, dacă suntem în post, trebuie să iertăm.

Între noi s-au mai liniştit apele, el şi-a mai schimbat comportamentul, eu sunt la fel. Decizia divorţului nu mă face să-mi schimb atitu­­dinea, sunt empatică faţă de el”, a declarat Ioana Simion, potrivit click.ro, în urmă cu două săptămâni.