Este al patrulea centru al Ikea din București care livrează în acestea comenzile efectuate pe site din magazinele Băneasa sau Ikea Pallady.

De asemenea, compania intenționează să deschidă încă un centru în Iași pentru a face mai acceseibile achiziționările de mobilă Ikea pentru români.

Livrarea costă 19 lei pentru pachetele cu greutatea cuprinsă între 30 și 49 de kilograme.

„Ne bucurăm să fim aproape de și mai mulți oameni din București și România prin intermediul centrului de colectare din București, la doar câteva săptămâni de la deschiderea magazinului Pallady și a centrului de colectare din Constanța. Această facilitate reprezintă un pas important în planurile noastre de a crea un mediu multi-channel în țară, cu formate noi care să facă soluțiile noastre de amenajare a locuinței la prețuri mici și mai accesibile pentru clienții români, oriunde s-ar afla,” a spus Violeta Neniță, Store Manager IKEA Băneasa.

Ikea este un brand global care a cucerit rapid piața mobilei destinate noii generații cu piese ușoare, asamblabile și prietenoase cu mediul.

Marea problemă a companiei o reprezintă percepția în Occident ca brand ieftin dar și magazinele amplasate în afara orașelor, la distanță față de cumpărător.