Suedezii au decis să continue cu a treia clădire de birouri, deşi au închiriat mai puţin de o treime din primele două imobile construite. Deocamdată, chiriaşii Vastint sunt dcs plus, Impact Hub, Kruk şi Fratelli, care împreună ocupă 9.550 mp. Clădirile finalizate în luna iulie au o suprafaţă de 32.000 mp.

Clădirea care va fi construită de Bog`Art are o suprafaţă închiriabilă de 20.000 mp  şi, alături de celelalte imobile, face parte dintr-un complex care trebuie să ajungă la 100.000 mp, ceea ce îl face cel mai mare parc de birouri din România. În plus, complexul va avea o suprafaţă de retail şi 50.000 mp dedicaţi locuinţelor, adică echivalentul a circa 700 de apartamente.

Vastint a început în 2015 construcţia speculativă a primelor două clădiri de birouri din Timpuri Noi Square. Această primă etapă a presupus un cost de dezvoltare de circa 50 mil. euro, sumă care include şi valoarea terenului. Terenul a fost cumpărat în 2010 de la fabrica Timpuri Noi pentru suma de 34,6 mil. euro.

Grupul IKEA demarează investiţia din România prin intermediul companiei Vastint, desprinsă în mai 2016 din grupul de companii Inter IKEA şi care acum face parte din Interogo Holding din Elveţia.