Ieșire uluitoare a vedetei de la Antena 3, Mircea Badea. Acesta a jignit în ultimul hal o studentă care și-a permis să-și dea cu părerea pe o rețea de socializare. Totul s-a întâmplat după ce tânăra s-a plans pe o rețea de socializare că nu este aer condiționat în trenurile celor de la CFR.

„În secolul 21, în trenurile CFR din Romania nu funcționează aerul condiționat. Nu există geamuri care să poată fi deschise pentru că se presupune că există climatizare. Fierbem în suc propriu, atât studenți cât și alți călători. Replica este: „oricum nu ați dat bani pe bilet, ce mai comentați?” Ne vom face oare bine vreodată?!”, a acuzat tânăra.

Badea și-a ieșit din minți din cauza acestei postări. Ce a urmat e de-a dreptul strigător la cer. Se ştie, conform Legii Educaţiei, elevii şi studenţii au gratuitate pentru călătoriile cu trenurile. Clienţii companiei care plătesc bilete şi abonamente s-au plâns că tinerii, care încă mai sunt pe băncile şcolilor sau ale facultăţilor, au suprapopulat vagoanele CFR.

Acesta i-a transmis un mesaj suburban tinerei care cu greu poate fi reprodus. „Asta e nemulţumită că, pe banii mei, n-are condiţii de Dubai. Hidoase creaturi…”, a scris Badea pe o rețea de socializare.