Cei de la Motorola spun despre Droid RAZR că este imposibil de subţire, smartphone-ul având o grosime de doar 7,1 mm, în timp ce Galaxy S II care se lăuda cu acest titlu până în prezent are 8,49 de mm.
Telefonul are un procesor de 1,2 GHz, cameră foto de 8 megapixeli care filmează HD la 1080p, 1GB RAM şi un ecran de 4,3 inch Super AMOLED. Sistemul de operare este Android Gingerbread.
"Am vrut să creăm cel mai deştept telefon de pe planetă, iar rezultatul este Droid RAZR, care este mai subţire, mai deştept şi mai performant decât orice telefon din lumea asta", a declarat Sanjay Jha, CEO al Motorola Mobility.
Telefonul poate fi precomandat începând din 27 octombrie şi va fi disponibil la începutul lunii viitoare. Preţul unui Droid RAZR este de 300 de dolari cu un contract pe doi ani la operatorul Verizon.
Google atacă Apple pe două fronturi
Google a  cumpărat Motorola Mobility pentru circa 12,5 miliarde de dolari în luna august a acestui an.  Această preluare îi conferă companiei acces la patente în domeniul tehnologiei wireless, necesare pentru a concura mai eficient cu Apple pe piaţa smartphone.
Droid RAZR este un telefon Google, la fel ca şi Samsung Nexus Prime care va fi lansat astăzi în Hong Kong, împreună cu ultima versiune a sistemului de operare Android, Ice Cream Sandwich.  Versiunea 4.0 a sistemului de operare Android va ataca direct noul iOS 5, lansat de Apple săptămâna trecută.
<iframe width="640" height="360" src="http://www.youtube.com/embed/l14QX7P4evY" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>