"După un vârf al vânzărilor în sezonul de vară, înaintea concediilor, când sunt comercializate aproximativ 35% din dispozitivele de navigare prin satelit, urmează al doilea sezon de vârf. Estimăm că sărbătorile de iarnă vor aduce o creştere de aproximativ 30% a vânzărilor de GPS-uri pentru Mio comparativ cu o lună obişnuită, datorită dinamicii bune a pieţei şi promoţiilor ce vor fi pregătite pentru această perioadă", spune Laura Samson, Country Director Mio România, Cehia, Ungaria şi Slovacia.

Pentru creşterea estimată în luna decembrie, compania mizează pe gama de dispozitive lansată în acest an, precum şi pe noile produse lansate iîn trimestrul al patrulea al acestui an, respectiv gama de produse cu actualizări gratuite pe viaţă, acestea aducând un plus de valoare considerabil pe piaţa din România. Astfel, alegând oricare dintre dispozitivele Mio Spirit 687 Lifetime, Mio Spirit 685 sau Mio Spirit 680 Lifetime, utilizatorul beneficiază de actualizare a hărţilor fără costuri suplimentare, pe toată durata de viaţă a produselor. În plus, fiecare dintre cele trei modele este echipat cu funcţiile SmartRoutes şi LearnMe Pro pentru a facilita experienţa de condus.

Pe lângă serviciul Mio Lifetime Map Updates, de actualizare a hărţilor pe toată durata de funcţionare a GPS-ului Mio achiziţionat, disponibil pentru dispozitivele de 5 inch, serviciile MioMore permit accesul utilizatorilor la cele mai recente buletine meteo şi la căutarea locală Google, pentru a avea în permanenţă toate informaţiile necesare unei călătorii perfecte. Funcţia de asistenţă la parcare, care permite afişarea listei parcărilor disponibile pe o rază de 1 km de la destinaţie şi ghidarea pe banda corectă pentru a înlesni virarea, este disponibilă pentru GPS-urile din toată gama din 2011. Utilizatorii care se vor orienta către modelele Mio S485, S487 şi S685 şi S687 vor avea la dispoziţie şi informaţii TMC (Traffic Message Channel), pentru ţările care au funcţional acest serviciu, iar cei care vor opta pentru vârfurile de gamă S487 şi S687 vor putea să conecteze la dispozitiv orice echipament ce include funcţii Bluetooth