"Trebuie să ne explice că s-au comportat ca nişte partide din opoziţie, şi acum, când au ajuns la putere, trebuie să dovedească mai multă responsabilitate.  Pensionarii nu vor primi de la viitorul Guvern o majorare a pensiilor, deşi PSD-ul a dorit acest lucru. Pensionarii au fost păcăliţi de către PSD, iar mediul de afaceri fost păcălit de PNL, pentru că reducerea contribuţiilor nu se realizează. Atât au realizat viitorii miniştri", a spus deputatul PDL.

Ialomiţianu a declarat că PDL nu va vota Guvernul Ponta întrucât USL a venit cu foarte multe promisiuni şi acum a uitat de acestea.

Despre următoarea mărire de salarii, Ialomiţianu a precizat că dacă situaţia va fi bună la următoarea misiune a FMI din iulie, e posibil ca următoarea mărire să fie în noiembrie, dacă nu, se va discuta în 2013.

Despre sumele restante la CAS pentru pensionari, Ialomiţianu a arătat că restituirea trebuie să se facă în mod treptat, în tranşe. "Nu se poate face dintr-o tranşă, atât a putut să negocieze viitorul guvernul", a adăugat el.

Ce spune cel mai bun ministru de Finanţe din Europa despre numirea lui Florin Georgescu