Anul acesta, Huawei sărbătorește și 18 ani de când a intrat pe piața din România, iar cu această ocazie, le oferă clienților săi reduceri semnificative la cele mai populare produse. Ofensiva producătorului chinez pe piața competitivă de tech continuă. 

Gigantul tech merge „all in” în ceea ce privește magazinul său online: produsele au reduceri de până la 1.000 de lei la anumite produse, iar cupoanele oferite de aceștia ajung la o valoare totală de 6.000 de lei. Cei de la Huawei promovează intens notebook-urile lansate recent, MateBook D14 și MateBook D15, iar clienții care achiziționează oricare dintre cele două laptopuri beneficiază de reduceri de 800 de lei, cu ajutorul cupoanelor de reducere și de un rucsac cadou.

Într-o piață a device-urilor din ce în ce mai competitivă, Huawei România a mizat puternic pe reducerile oferite clienților săi, atât când vine vorba despre smartphone-uri și wearables, cât și despre accesorii.  Cupoanele de reducere oferite pe Huawei Online Store sunt valabile pentru o gamă largă de produse: de la telefoanele P40 Lite, P40 Pro și Mate40 Pro, ceasurile HUAWEI WATCH GT2 și GT2 Pro, până la căștile FreeBuds 3i. 

Reducerile nu sunt singurele avantaje de care beneficiază clienții producătorului chinez. Campania Huawei prevede și înscrierea automată la tragerea la sorți pentru marele premiu, un HUAWEI Mate Xs, smartphone-ul pliabil în valoare de 10.999 de lei, pentru o achiziție de minimum 100 de lei. 

Pentru a avea un avantaj în piață și pentru a oferi ceva în plus clienților săi, Huawei a decis să înlăture o procedură standard al magazinelor de tech: în cazul în care îți dorești să înapoiezi sau schimbi device-ul achiziționat, o poți face gratuit, fără a mai motiva decizia, în maximum 14 zile de la achiziție. În plus, consumatorii dispun de livrare gratuită a produselor comandate și posibilitatea de plată în numerar la livrare.