Smartphone-urile Huawei sunt din ce în ce mai prezente pe piața din România, astfel că noul centru de service reprezintă un răspuns firesc la dezvoltarea companiei pe plan local.

Serviciul “Reparația într-o oră” este un nou beneficiu gratuit adus clienților Huawei, fiind disponibil în noua locație din Bulevardul Decebal, nr. 14.

Mai mult, pentru a ușura procesul de interacțiune cu utilizatorii telefoanelor Huawei, compania a inaugurat, în urmă cu câteva luni, și Tel Verde Huawei, astfel că românii pot afla rapid răspunsuri avizate la întrebările legate de produsele acestui producător.

”Creșterea accelerată din ultimii doi ani a venit la pachet cu responsabilitatea de a le oferi clienților noștri servicii after sale de cea mai bună calitate astfel că dezvoltarea numărului de centre autorizate a fost o decizie firească. Ne bucurăm că anunțul de astăzi este făcut în parteneriat cu una din cele mai bune companii din domeniu, ESD România, și sperăm că vom avea reacții pozitive și din partea utilizatorilor.”, a declarat Alexandru Neacșu – Customer service manager Huawei Romania.

Odată cu deschiderea Huawei Service Center, utilizatorii vor avea mai ușor acces la accesoriile Huawei originale, despre care vor putea cere informații și, deasemenea, le vor putea comanda.

În 2014, peste 200.000 români au achiziționat smartphone-uri Huawei, cele mai căutate fiind modelele Huawei Y530 și Huawei P7. Fiind unul dintre cei mai mari producători de smartphone-uri, Huawei se mândrește cu una dintre cele mai mici rate de întoarcere a telefoanelor în service.