Telefonul HTC Sensation XL se alătură HTC Sensation XE pentru a oferi utilizatorilor o linie de top a smartphone-urilor HTC cu sistem Beats Audio integrat.

Cu ecranul de 4,7 inch, design-ul subţire de numai 9,9 mm şi sistemul audio Beats integrat, telefonul HTC Sensation XL este creat special pentru a oferi o experienţă de divertisment deosebită cu un sistem audio uluitor şi elemente vizuale pentru muzică, filme şi jocuri. Telefonul HTC Sensation XL beneficiază de un reglaj audio unic realizat de Beats, care asigură utilizatorii că vor asculta muzica exact aşa cum a fost ea realizată de către artist.

Unic în rândul telefoanelor HTC, HTC Sensation XL include noile căşti extrem de ușoare urBeats, create exclusiv pentru se integra în profilul audio Beats de pe telefon. Microfonul integrat face ca apelurile în mod mâini libere să fie uşor de realizat, iar telecomanda cu cablu le permite utilizatorilor să pună pauză, să avanseze sau să revină şi să răspundă unui apel în timp ce ascultă o melodie.

De asemenea, utilizatorii pot să trimită prietenilor prin SMS, e-mail sau prin intermediul profilului de Facebook recomandări muzicale și informaţii despre piese. Pentru a seta alerta audio potrivită unui ton de apel sau mesaj de la prieteni şi familie, se poate utiliza setarea de ajustare a sunetelor pentru editarea unei melodie şi adăugarea ei la profilului prietenilor.

HTC Sensation XL va fi disponibil în principalele piețe din zona EMEA și Asia începând cu luna noiembrie. De asemenea, în zona EMEA, HTC va oferi un pachet ediţie limitată care include ediţia specială a căştilor Beats Solo.