HTC Corporation, designer global de smartphone-uri, a prezentat astăzi, la Mobile World Congress 2010 din Barcelona, trei noi telefoane inteligente şi o nouă versiune a interfeţei Sense.

Noua experienţă HTC Sense este în continuare axată pe îmbunătăţirea interacţiunii cu persoanele cele mai importante pentru utilizator. Astfel, HTC Friend Stream – o nouă aplicaţie care este lansată şi sub forma unui widget – organizează toate reţelele sociale precum Facebook, Twitter şi Flickr într-un singur flux de actualizări.

Cu ajutorul acestei organizări, este mai uşor ca niciodată pentru utilizator să vadă ce mai fac prietenii şi ce imagini şi link-uri împărtăşesc. Noua versiune HTC Sense aduce şi îmbunătăţiri semnificative la aplicaţii, inclusiv la browser, clientul de e-mail şi multe altele

HTC Legend

0-47788-legend.jpg

 HTC Legend este un upgrade al HTC Hero. Acesta are un design unic cu o suprafaţă netedă şi continuă, prelucrată dintr-un singur bloc de aluminiu într-o formă compactă. Acesta are display AMOLED HVGA de 3,2 inch, un procesor de 600 de Mhz, o cameră foto de 5 megapixeli, memorie ROM 512 MB şi RAM 384 MB (suportă carduri până la 32 de GB) Wi-Fi, Bluetooth, 3G. Sistemul de operare este Android 2.1.

HTC Desire

0-47789-htc_desire.jpg

HTC Desire este practic Nexus One cu interfaţa Sense. Terminalul dispune de un display AMOLED de 3,7 inch pentru o vizualizare îmbunătăţită a conţinutului, fie că e vorba de imagini şi filme, navigare web sau urmărirea activităţilor în reţelele sociale. HTC Desire foloseşte un procesor Snapdragon de 1 GHz şi rulează Adobe Flash 10.1. Terminalul include o cameră foto de 5 MP, memorie RAM de 576 MB (suportă carduri până la 32 de GB) Wi-Fi, Bluetooth şi 3G.

HTC HD mini

0-47791-hdmine.jpg

HTC HD mini dispune de un display touch capacitiv de 3,2 inch pentru vizualizarea, mărirea şi redimensionarea paginilor web, a fişierelor Microsoft Office, a documentelor PDF şi a fotografiilor, printr-o simplă atingere. HD mini include şi o varietate de senzori precum cel de proximitate, care previne atingerea accidentală a ecranului când utilizatorul efectuează un apel. Profitând de conectivitatea 3G broadband, HTC HD mini oferă şi Wi-Fi personal pentru PC-uri sau alte dispozitive. Telefonul are un procesor de 600 de MHz, cameră foto de 5 MP, memorie RAM de 384 MB (suportă carduri până la 32 de GB), iar sistemul de operare este Windows Mobile 6.5.

În România, HTC Legend, HTC Desire şi HTC HD mini vor fi disponibile prin intermediul operatorilor locali, cât şi prin canale directe, începând cu luna aprilie.

SURSA: HTC