Cu o configurație care include un procesor quad-core NVIDIA Tegra 3 de 1,7 GHz și un spațiu de stocare de 64 GB, versiunea LTE a modelului HTC OneTM X+ oferă cu 67% mai multă viteză decât în cazul HTC One X LTE , atu care îl recomandă drept cel mai bine cotat telefon Android de pe piață.
Conceput să fie extrem de rapid, HTC OneTM X+ permite navigare fluidă, gaming captivant și randare grafică superioară, dar și viteză mare de download, pentru o utilizare facilă indiferent de locație. Pe lângă puterea de calcul sporită, HTC One X+ oferă performanță îmbunătățită datorită acumulatorului de 2100 mAh, care asigură cu până la 50% (6 ore) mai multă autonomie pentru utilizarea de voce, pentru navigare, dar și pentru componenta multimedia .

HTC OneTM X+ va fi disponibil în Europa și Asia începând cu luna octombrie, iar în Asia de Sud din noiembrie. SUA vor anunţa ulterior disponibilitatea smartphone-ului HTC One TM X+   În octombrie este programată și actualizarea la Android Jelly Bean cu HTC SenseTM 4+ pentru HTC One TM S și HTC One TM X.

Specificații HTC One X+

DIMENSIUNE: 134,36 x 69,9 x 8,9 mm

GREUTATE: 135 grame cu baterie

ECRAN: 4,7 inch super LCD 2 touch, rezoluție HD 720p, cu Gorilla Glass 2 pentru durabilitate sporită. Laminare optică pentru claritate superioară și reflexie minimizată a luminii

Quad-core NVIDIA Tegra 3, 1,7 GHz

PLATFORMĂ

Android 4.1 (Jelly Bean) cu HTC Sense 4+

MEMORIE

Stocare totală:  32 GB & 64 GB, capacitatea disponibilă variază

RAM: 1 GB

CAMERĂ FOTO

8 MP cu  auto focus, LED flash, senzor BSI

Diafragmă F2.0 și optică de  28 mm

Înregistrare video 1080p HD

Cameră frontală de 1,6 megapixeli (înregistrare video 720p)

HTC ImageChip – dedicat