HR Club, Asociatia profesionistilor de Resurse Umane din Romania, organizeaza evenimentul de profil al anului – cea de-a cincea editie a Conferintei Nationale HR Club, „Provocarile majore in domeniul Resurselor Umane”, in perioada 29-30 octombrie.

Ediţia de anul acesta a conferinţei se va axa pe patru tematici: managementului talentului, dezvoltarea abilităţilor de leadership, managementul schimbarii si parteneriatul strategic cu afacerea.

„Cele patru tematici ale conferintei au fost stabilite la inceputul anului, cand cresterea economica si dinamica pietei muncii erau principalele teme de discutie in Romania si nu numai. In acest context dezvoltarea capacitatilor de leadership, a talentelor, managementul schimbarii si crearea de valoare pentru business erau importante la nivel principial, strategic, de lunga durata. In conditiile crizei financiare actuale, cand se cer solutii imediate, aceste tematici sunt cu atat mai importante intrucat conţin raspunsuri la nevoia de performanţa şi eficienţa crescuta a organizaţiilor din intreaga lume”, a declarat Csaba Gergely.

La eveniment vor participa peste 250 de persoane, reprezentanti ai unor companii si institutii printre care: Rompetrol, KPMG Romania, Xerox, Banca Comerciala Romana, Carrefour Romania, Kraft Foods, Danone, UniCredit Tiriac Bank, BRD Groupe Société Générale, AVIVA Asigurari de Viata etc.

Conferinţa se va incheia pe data de 30 octombrie cu Gala premiilor HR Club 2008, prima initiativa a asociatiei, prin care se recompenseaza cele mai importante realizari in domeniul Resurselor Umane.

HR Club este asociatia specialistilor in Resurse Umane care activeaza ca cea mai reprezentativa voce profesionala prin dezvoltarea si promovarea bunelor practici in domeniul Resurselor Umane in Romania. HR Club numara in prezent peste 350 de membri din aproximativ 250 de companii multinationale si romanesti cu peste 150.000 de angajati ce provin din toate industriile, cat si din sectorul serviciilor.